Meer resultaten voor slingers maken

slingers maken
 
Zelf slingers maken vtwonen.
De meeste slingers zijn eenvoudig zelf te maken bijvoorbeeld de papieren slinger. Erg leuk om je interieur op te vrolijken of als versiering voor een feestje. In deze post vind je nog meer papieren slingers om zelf te maken! Maak zelf deze vrolijke papieren slinger met het stappenplan! Cupcake vormpjes zijn er in alle soorten en maten. Koop er een paar met een vrolijk design en maak er een cupcake slinger van! Felgekleurde stroken papier draad en een naaimachine.
Knutselen met het thema Slingers.
Knutselen met het thema. Wil je voor een feest een eigen gemaakte slinger hebben dan vind je op deze thema pagina vast wat je zoekt. Er is ook een aparte themapagina Feest. Klik op het plaatje of de tekst om de werkomschrijving van het knutselwerk te zien. Als er een pictogram staat kun je daar ook op klikken. Om terug te gaan klik hier op thema overzicht. Slingers voor het feest. Slingers voor het feest.
25 beste idee├źn over Papieren slingers alleen op Pinterest Hangende papieren bloemen Slinger en Papieren decoraties.
Lees onze blog en maak je eigen lief! lifestyle Make your own paper lief! garland do it yourself DIY lief! Doe-het-zelf papieren pompons maken.
KnutselTV slingers knutselen YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Apr 17 2013. Slingers maken voor binnen en buiten! De twee zussen Mascha en Anouk hebben zin in een feestje en fleuren de boel zelf gezellig op. Anouk maakt een slinger van papieren cupcakebakjes. Daarvoor heeft ze onder andere een gezellig stuk touw nodig bijvoorbeeld een stuk waslijn de altijd handige knutsellijm van Bison cupcakebakjes en een prikker. Wil je aan de slag? Kijk aflevering 4 van KnutselTV nu online! Mascha maakt van lapjes oude stof gezellige slingers.
Persoonlijke slingers.
Van geboorte thema naam huwelijk verjaardag tot aan naamslingers. In de ontwerpmodule kun je tevens een slinger geheel naar eigen wens ontwerpen of kies je toch voor een slinger uit ons bestaande assortiment? Eenvoudig een slinger maken. Een slinger maken is eigenlijk nog nooit zo eenvoudig geweest. Via onze ontwerpmodule is het zelf samenstellen van een slinger een simpele bezigheid. Een gepersonaliseerde slinger kopen is dus helemaal niet zo ingewikkeld! Om je nog verder op weg te helpen wordt de slinger voor je gemonteerd. Jouw slinger wordt namelijk handgemaakt en verbonden door middel van holnieten wat de slinger toch wel echt uniek maakt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van holnieten blijft de slinger flexibel maar toch stevig verbonden. Ten slotte wordt er voor het ophangen van de slinger aan beide uiteinden satijnlint bevestigd.
Zelf slinger maken? Kijk snel op Slingershop.nl.
Je kunt nu gemakkelijk en snel vanachter de computer je eigen slinger maken. En doordat je zelf de slingers kunt maken krijgt een feest vaak een persoonlijke tint en dat maakt het feest vaak veel sfeervoller. Een slinger maken was nog nooit zo gemakkelijk! Bij ons kun je geheel naar eigen wens een slinger maken. Wij hebben de slinger in diverse categorie├źn ingedeeld per categorie zijn er enkele voorbeeld slingers weergegeven dit geheel ter inspiratie. Zo kun je zelf een slinger maken voor bijvoorbeeld een geboorte verjaardag of feest! Maar natuurlijk zijn dit niet de enige gelegenheden waarbij een zelfgemaakte slinger volstaat.

Contacteer ons