Resultaten voor slingers maken

slingers maken
 
17 beste ideeën over Papieren Slingers op Pinterest Papieren decoraties Slinger en Versieringen ophangen.
Pinterest De ideeëncatalogus voor iedereen. Werkjes van papieren zakdoekjes. Recycled paper bunting/garland Map packaging Papieren slinger hergebruikt papier Wereldkaart verpakking Creations by Corline. Maak een snelle hartjesslinger voor je lief! Valentijnsdag Valentinesday diy www.moodkids.nl/valentijn. papieren slinger van hartjes.
Knutselen met het thema Slingers.
Knutselen met het thema. Wil je voor een feest een eigen gemaakte slinger hebben dan vind je op deze thema pagina vast wat je zoekt. Er is ook een aparte themapagina Feest. Klik op het plaatje of de tekst om de werkomschrijving van het knutselwerk te zien. Als er een pictogram staat kun je daar ook op klikken. Om terug te gaan klik hier op thema overzicht.
slinger maken maak eenvoudig je eigen Slinger Mijn eigen slinger.
Wil je een unieke eigen slinger zelf maken? Bestel dan allereerst Mijn eigen slinger via onze webshop. Je kiest uit een slinger met 12 of 24 transparante insteekhoezen. De basis ligt binnen een paar dagen op je deurmat. Nu de vulling van jouw eigen slinger nog. We hebben drie manieren voor je in de aanbieding. Log in op Mijn eigen slinger en ontwerp online zoveel slingervlaggetjes als je maar wilt. De ontwerpmodule is zeer uitgebreid. Je kunt fotos uploaden en kiest uit tal van achtergronden kleuren en indelingen. De motieven van hartjes tot bloemetjes en figuren zijn verzorgd door Hipdesign.
Persoonlijke slingers.
Van geboorte thema naam huwelijk verjaardag tot aan feestslingers. In de ontwerpmodule kun je tevens een slinger geheel naar eigen wens ontwerpen of kies je toch voor een slinger uit ons bestaande assortiment? Eenvoudig een slinger maken. Een slinger maken is eigenlijk nog nooit zo eenvoudig geweest. Via onze ontwerpmodule is het zelf samenstellen van een slinger een simpele bezigheid. Een gepersonaliseerde slinger kopen is dus helemaal niet zo ingewikkeld! Om je nog verder op weg te helpen wordt de slinger voor je gemonteerd. Jouw slinger wordt namelijk handgemaakt en verbonden door middel van holnieten wat de slinger toch wel echt uniek maakt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van holnieten blijft de slinger flexibel maar toch stevig verbonden. Ten slotte wordt er voor het ophangen van de slinger aan beide uiteinden satijnlint bevestigd.
Zelf slinger maken? Kijk snel op Slingershop.nl.
Je kunt nu gemakkelijk en snel vanachter de computer je eigen slinger maken. En doordat je zelf de slingers kunt maken krijgt een feest vaak een persoonlijke tint en dat maakt het feest vaak veel sfeervoller. Een slinger maken was nog nooit zo gemakkelijk! Bij ons kun je geheel naar eigen wens een slinger maken. Wij hebben de slinger in diverse categorieën ingedeeld per categorie zijn er enkele voorbeeld slingers weergegeven dit geheel ter inspiratie. Zo kun je zelf een slinger maken voor bijvoorbeeld een geboorte verjaardag of feest! Maar natuurlijk zijn dit niet de enige gelegenheden waarbij een zelfgemaakte slinger volstaat.

Contacteer ons